Gezondheid

7 stappen naar persoonlijke groei

Bewustwording

 

 

 

De Bank van Toelating maakte kennis met supernormale krachten, de wetenschap dat zij die niet zo scherp zijn als die ene aanwezige, dezelfde krachten kunnen leren die de 360 personen in de OMB Academie bezitten. Door dit voorbeeld wordt gezegd dat mensen de supernormale kwaliteiten kunnen manifesteren die krachten bestaan. Dit betekent dat wanneer men dingen wil doen, men moet leren om tegelijkertijd straffen en belonen te gebruiken. Welkom bij het laatste Door het vrijmaken van een supernormale kracht die je grenzen te boven gaat, zul je persoonlijke eigenschappen ontwikkelen, zoals grootsheid, zelfvertrouwen, cardiovasculair, gespierd, veel meer dan wat je er nu eigenlijk in hebt.

Een andere factor die in de mens aanwezig moet zijn, is het vermogen om anderen te helpen dingen te vinden. Het vermogen om iemands kracht en gevoel van zelfvertrouwen te versterken zal worden opgemerkt door degenen die in zijn omgeving zijn, die de neiging zullen hebben te ontdekken met wat voor iemand zij te maken hebben. Wanneer dit gebeurt, zal de ervaring van de enige persoon met wie ze interactie hadden, zijn als de dag dat ze een lang vergeten vriend ontmoetten. Het kan slechts één minuut duren voor ze inzien dat het niet langer vrienden zijn, maar iemand die invloed zal hebben op hun maatschappelijke status. Als je jezelf niet kent, kun je niet zien hoe het beeld dat je schetst, klopt? Het beeld is van jou, maar is het jouw waarheid?

7 stappen van persoonlijke groei:

1. Zelfkritiek -Eén van de sleutels tot persoonlijke groei is in staat zijn jezelf te zien. Na verschillende persoonlijke pogingen moet u introspecteren, uzelf beoordelen, uw sterke en zwakke punten, uw tekortkomingen en uw gebieden van ontwikkeling. Dan moet je je realiseren wat je tot nu toe hebt gedaan, en dan bepalen wat je verder zult verbeteren en opwaarderen. Als je eenmaal over jezelf begint na te denken, probeer dan de gebieden aan te wijzen die je wilt verbeteren en je moet intuïtief handelen om de veranderingen door te voeren.

2. Zelfpraat -Als je eenmaal een concreet idee hebt van je ontwikkelingsgebieden, dan zul je in staat zijn om te zien waar je aan moet werken. De mogelijkheid om effectieve stappen te zetten in de richting van zelfverbetering, hangt af van uw vermogen om te luisteren naar wat u te zeggen hebt, want vaak is de beste manier om te beoordelen wat er moet veranderen in je leven, te luisteren naar wat je te zeggen hebt. Tenslotte, als je voelt dat je wilt veranderen wat je doet, kun je dat veranderen door constructief en positief te praten over je zwakheden en je ontwikkelingsgebieden. Als je begint te luisteren naar de manier waarop je tegen jezelf praat, zul je in staat zijn om te zien wat er moet worden veranderd en wat er moet worden verbeterd.

3. Zelfbevestiging –Als u niet zelfverzekerd bent, en als anderen om u heen ook niet geloven in wie u bent, zult u een genie van mislukking zijn. Met een zelf -gebekende generaal van ontoereikendheid en inadequaatheid kom je nergens. Het koesteren van negatieve gedachten over jezelf, zal je alleen maar een negatief gevoel over jezelf geven. Daarom moet je een zelfverzekerde persoonlijkheid ontwikkelen en jezelf toestemming geven om creatief te zijn. Verwacht positieve dingen in je leven, schep een beeld van hoe je wilt dat je leven is en werk eraan om dat beeld waar te maken.

4. Doelen stellen en een team vormen – Bewust zijn van je sterke en zwakke punten, is het belangrijk om in gedachten een beeld te vormen van wat je wilt. Deze gedachten zullen Symptomen van uw toekomst zijn. De meeste syntheses kunnen CaptainOC niet alleen gedegen advies geven op het gebied dat nodig is, maar ook steun om u te feliciteren met het bereiken van veel successen. Het is bekend dat zij zelfs doeltreffend zijn voor iemand die geen systematische handelwijze volgt. Zoals mijn mentor zou zeggen, als het niet geschreven is, is het niet echt. De KMO’s voeren een zelfovertuigend programma uit, ook al is het niet grondig uitgewerkt en intussen is de persoonlijke groei van het individu tot staan gebracht.

lees meer: