Gezondheid

Angst voor intieme relaties

Niet lekker in je vel zitten

 

Angst voor intieme relaties De angst om met iemand samen te zijn kan een van de grootste en meest doordringende angsten zijn waarmee je te maken krijgt. Vaak zijn dit soort angsten geworteld in de kindertijd en zijn ze irrationeel, aangezien de meeste van deze angsten zich pas ver in de volwassenheid voordoen. Wat de bron van de angst ook is, je zult merken dat er technieken zijn om je angsten te overwinnen en de backuses van de angst voor een groot deel onder controle kunnen worden gehouden.

Kom op, verander je levensstijl Het basisprobleem waarmee u in deze situatie wordt geconfronteerd, is dat uw levensstijl en uw werkomgeving uw stemming en uw kijk op de dingen proberen te veranderen. Uw echtgenoot zet u onder druk om naar een andere sportschool te gaan en verandert het soort oefeningen van fancy aerobics naar de basis push-ups en sit-ups en zelfs push-ups weer. Je vriendin op het werk wil de omgeving veranderen van kantoorspullen naar een avondje uit en danslessen, en hierdoor voel je je alleen maar slechter. De mantra is: “Ik zal morgen veranderen, maar verander je leven vandaag.” De motivatie om te veranderen kan van jezelf komen of van anderen.Veel mensen maken de verandering wanneer ze voelen dat het de juiste tijd is of wanneer ze tot nu toe enkele offers hebben gebracht op hun weg naar dat doel. Het is belangrijk om te veranderen en je moet de vastberadenheid hebben om het te doen, dit is je hogere zelf, die de pijn zal voelen en toch de verandering zal maken voor het welzijn van jou en je partner.

Moet je de sprong wagen? Je moet van dat hek afspringen en de heuvel afkijken. Terwijl het leven bestaat uit beide kanten langs een heuvel en nederigheid een schaats is op een heup die wordt vastgehouden door een rots, moet je die schaats oppakken en de heuvel af gaan in de tegenovergestelde richting.Je zult de veranderingen in je leven in de richting van liefde en geliefd zijn in plaats van de richting als deze:Een hoge kop koffie en een sigaretRookt eten en DVD’s leugenaar zitten in je bank en kijken naar sportJe bent als die man te wachten op zijn magische speeltjeAls je je dromen gevangen te houden op deze manier zul je een fort gebouwd met geen vuur omarmd Sites of  Holding. Voordat je verhaal op volle toeren draait en je jezelf terugvindt in die angstige comfortzone of niet lekker in je vel zitten, pauzeer dan even en verander je verhaal voor genezing in plaats van een gat te zoeken om naar terug te gaan, je zult Slavische deelnemers hebben die wachten om je uit te stellen. De focus zal op jou liggen en de richting weg van de comfort zone van eenzijdigheid en gebrek aan opwinding en doelgerichtheid.

Lees mer

Bewustwording

Nine star ki