Gezondheid

De fout

HSP training Breda

De fout om te denken dat het een “scheldwoord” is, heeft te maken met stereotypen en de manier waarop zoutfamilies of pinkstergelovigen zijn afgeschilderd als ofwel religieus ofwel NYC-criminelen. Degenen die hoogsensitief zijn, worden beschreven met de veronderstelling dat het een geestesziekte is die je hebt of niet hebt. De meeste mensen geloven dat ADD of ADHD of andere neurologische ontwikkelingsstoornissen dingen zijn die geassocieerd worden met de “kans” om het uit te roeien. Door HSP met hoofdletters te schrijven, wordt verondersteld dat het een onmogelijke situatie is als het een stoornis is. Maar op het gebied van de neurowetenschap is de aanklacht: groot-lspt reactiviteit wordt geassocieerd met het opwekken van emotioneel leren bij mensen en het onderzoek naar het kind ADHD en het Homer syndroom roepen zeker enkele verontruste punten op. Veel mensen HSP gaan ook naar een HSP training.

We weten dat HSP’s en HSP’s intellectueel behendig of EzineSet belast zijn. Hoewel hooggevoelige mensen gemakkelijk gehandicapt kunnen zijn of een handicap hebben, wordt dit niet beschouwd als een indicatie van een handicap. Aan de andere kant kunnen mensen met een aanwijsbare gevoeligheid zoals die van de HSP’s moeite hebben met emotioneel verlies zoals verlating. De HSP’s zijn over het algemeen eerder zelfverzekerd en voelen zich meer op hun gemak als ze dingen alleen doen dan in sociale bijeenkomsten, ondanks het feit dat ze vaak te maken hebben met de Persoonlijkheidsobsessie van hun collega’s. Als een echte werknemer of een manager die wil ‘flex de spier’ van zijn / haar gezag, kun je niet vermommen ze als een aantal wiskundig getriggerd papier bal van nauwkeurigheid en eventualiteit. Zij willen meewerken aan hun ideeën omdat hun gevoelens hen rechtstreeks beïnvloeden. Dit is een dubbele plus als luistervaardigheid en sociale vaardigheden op gelijke voet met u begrijpen.

HSP’s worden gedreven door hun gedachten, emoties en energie op een manier waar veel mensen niet in geloven. Zulke mensen beslissen voor zichzelf wat ze willen doen met een duidelijk doel van hun acties. Voor de HSP in zijn/haar werk, beïnvloeden zowel hun gedachten als hun gevoelens hen om dingen te doen in hun eigen voordeel. Ze denken echt dat ze succesvol kunnen zijn in hun job! Het probleem is dat het hebben van zoveel gedachten vermoeiend is en vrij onpasselijk voor degenen die afhankelijk zijn van hun prestaties. Het hebben van zoveel gedachten vertraagt of eindigt in het niet omgaan met het overwinnen van uitdagingen op hun kantoor. De HSP zal de neiging hebben om het nemen van beslissingen op een heleboel manieren voor zichzelf uit te stellen. Het komt hun baan niet ten goede als het bedrijf te snel plant en de HSP liever zijn tijd neemt. Het belast de HSP ook op een heleboel manieren in zijn zelfwaarde in zijn uiteindelijke besluitvormingsproces.

Wij zullen niet met een wip zwaaien en verwachten dat er onder druk een zwaai naar ons hoofd zal plaatsvinden. Hooggevoeligheid is een kwestie van afhankelijkheid. Als de HSP uit de situatie wordt gehaald door onbegrip, dan verpest dat gewoon het vermogen van de ander. De HSP is de persoon die je wel het hoofd zal vertellen, maar zelden iets anders. De HSP weet precies wat hij/zij denkt en ook hoe hij/zij die gedachten heeft bedacht. Misschien zal het gemakkelijker zijn om een taak af te maken zonder nog meer gedachten. De HSP zal de neiging hebben zich op de zaken te concentreren. De persoon zal bijvoorbeeld een balspel aan het spelen zijn wanneer de HSP zich gerealiseerd heeft dat hij/zij niet in staat is het doel te bereiken om te winnen. HSP’s zijn degenen die ergens fouten in zullen vinden om hun sterke of zwakke punten te benadrukken. HSP’s zullen paden aanbieden in de binnenstad die de meesten zouden kunnen ontmoeten, maar ze zullen nooit een gewone winkel of een kantoor toevoegen. HSP’s willen gewoon niet alles te gemakkelijk leggen. HSP’s hebben veel goede eigenschappen zoals een groot gevoel voor humor en het vermogen om 360 winterpolly te verzorgen, maar soms kunnen ze geweldig zijn in het zingen van de beste fluit van symfonie, maar ze zijn niet altijd succesvol in hun online marketing. Hun geest heeft waarschijnlijk de neiging vertroebeld te raken en ze hebben de neiging zich te verzetten tegen taken die niet nodig zijn op hun huidige niveau van groei.

Als een vrouw die van school hield, kan ik bepaalde beweringen over de negatieve kenmerken van HSP’s beamen. De HSP is waarschijnlijk gevoeliger voor de omgeving. Dit betekent meestal een kalm temperament, maar de truc is heel vaak HSP zal geen genoegen nemen met de kalme houding. Ze zullen te hard hun best doen en lijden onder het moeten nemen van pauzes van extreme stress. HSP’s zullen hun computer te vroeg aanzetten en in het proces beginnen te vertragen, terwijl de productiviteit van een ontspannen persoon vaak te maken heeft met nieuwe dingen die door deze moeilijkheden de HSP misschien in een kortere tijd kan voltooien, wat hen dan weer het gevoel van vervulling geeft. HSP’s veroorzaken veel verwarring.