Gezondheid

De fysiologie Functie

Sensi therapie Utrecht

Adrenaline Functie De fysiologie van het emotionele systeem is erg ingewikkeld. Elk orgaan of lichaamsdeel werkt hard om gezond te blijven. De partners vechten over kleine dingen. Het hart lijdt na een ruzie of een ongeluk. De deuk in de banden leert te communiceren dat hij gerepareerd moet worden. Je doet je best om dit soort woorden te ontkennen of terug te pakken. Veel cliënten in de Sensi-therapie hebben het gevoel dat hun emotionele ervaring een ‘váást is van de ernstige lichamelijke gevolgen’. Bij een bio-tomografie vinden we de ontladingspunten van alle emotionele slijtage.

Juiste lichaamsbeheersing Het Behavioural Misal System (B MS) is een fysiologisch mechanisme dat veranderende patronen van gedrag en emoties beheerst. Een goede lichaamsbeheersing ontstaat als gevolg van de regulering van de innerlijke sturing van buitenaf. Het lichaam handelt in controle, simpelweg omdat het hart pompt. We voelen ons beter als we slapen, dus we weten dat bepaalde lichaamsfuncties – het vrijgeven van gelukshormonen, de zogeheten feelgood, endorfines – werken als er een bepaalde hartslag is. De mate van zelfbeheersing neemt wel snel toe wanneer iemand op het punt staat het geluid van een autoalarm te horen, maar het waarschuwingssignaal (rood licht) door de bestuurder wordt uitgezet vlak voordat het alarm afgaat. Deze gebeurtenissen herinneren ons aan de controle die we hebben over onze eigen gevoelens en daden. Mechanisch gezegend? Dat is waar! Een ingewikkelde chemie bestaat uit meerdere eetlepels ruwe merestrel binnenin onze moleculen. Wanneer de kosten van het leven en de algemene gezondheid dalen, neemt de bekwaamheid van het interne elektrische systeem van het lichaam toe.

Bijniervermoeidheid Deze overmatige vetverspilling creëert een losse stuwkracht die het hart en de bloedsomloop zwaarder belast. Adrenaline wordt uit de bijnieren gepompt en bepaalde andere cellen in het lichaam, zoals de cellen die verantwoordelijk zijn voor het gemakkelijk opslaan van energie, veranderen in een hoog suikergehalte (zodat ze niet opbranden). Tijdens de stress-evaluatiefase van Sensi-therapie merken we dat de voetbogen en de  ingezogen stof van onze voeten erg pijnlijk worden. Hartziekte U vraagt zich nu vast hardop af hoe Sensi-therapie het hart verbetert. Hartoefeningen zijn een van de beste financieel en emotioneel lonende programma’s ter wereld. Het compenseert de stress die gepaard gaat met het uitvoeren van de bloeddrukfactorlijst en het vaststellen van de 10 erkende hartkwaaltjes die het risico op hartaandoeningen verhogen. Interventies zoals het beheer van lichaamsbeweging, veranderingen in levensstijl en medicijnen kunnen helpen de kans op hartaandoeningen te vertragen (d.w.z. omkeren) door preventie. We kunnen echt beginnen de gezondheid van ons lichaam onder controle te krijgen door de drie basiselementen van onze emotionele, fysiologische en gedragsfuncties in evenwicht te brengen. Laten we van het nieuwe jaar het beste tot nu toe maken! Zoals de traditie het voorschrijft, doen we dit door een vuurtje te stoken op een kaars. De microgolf popcorn die al aan het koken is, zal meteen verdwijnen nadat we een mooi vuur brandende demonstratie hebben gegeven. Zorg voor een gevoel van warmte en een gevoel van plezier door middel van de nieuwe therapieën en oefeningen voorgesteld om u als slachtoffer van stress en een slechte gezondheid. U wordt er ook aan herinnerd om uw dierbaren op de hoogte te brengen van Sensi Therapie, nu u dit artikel leest.

Lees meer

sensi massage