Uncategorized

De ziel

traditionele garland bloem in bruiloft ceramony. garland is een decoratieve krans van bloemen kan worden gedragen op het hoofd of rond de nek of gelegd in een plaats van culturele of religieuze belang - ceramony stockfoto's en -beelden

Velen in de wereld van vandaag voelen echter niet de behoefte om deel uit te maken van een formele godsdienst, of formele groep. Sommige mensen hebben het niet zozeer nodig om deel uit te maken van een formele structuur als wel om zich gewoon beter te voelen als deel van zichzelf.

Hoe weten we wat de voordelen van zo'n ceremonie zijn?

Onze waarneming van honderden echtparen die het katholicisme zijn gaan beoefenen en die het ritueel in hun dagelijks leven hebben geïntegreerd, NIET als een religieuze activiteit maar als een manier van leven, heeft positieve resultaten opgeleverd.

Deze echtparen zijn gelukkig in hun verbintenis tot het katholieke geloof en zij brengen een krachtige boodschap over aan de wereld. Het ritueel heeft hen enorm geholpen om die heilige en vaak romantische band te beoefenen die tussen hen en het goddelijke bestaat. Het is waar dat zij hun liefde uitdrukken door seks te hebben, maar zij zijn er niet om die met conventionele middelen te meten – alsof seks de sleutel zou kunnen zijn om hun geesten te ontsluiten en hun kansen op intimiteit met het goddelijke te vergroten. Hun toewijding aan het sacrament doet meer dan dat – het heeft hen in staat gesteld hun diepe gevoel van toewijding uit te breiden tot de mensheid.

Zijn er andere culturen die dergelijke ceremonies beoefenen?

Er zijn een heleboel tradities in de wereld. Iedereen doet wel iets of wat. In zekere zin is dat wat de sacramenten zijn. Niets is minder een sacrament als het de integratie is van het hele zelf, van hart tot hart met een van de betrokkenen. In het geval van de sacramenten is het beste geschenk dat de menselijke ziel op aarde kan ontvangen, het geschenk van het eeuwige leven.

Waar komt de ziel vandaan?

Als we het over de ziel hebben, bedoelen we eigenlijk het grotere zelf of het grotere lichaam. Het menselijk lichaam, om niet te zeggen het grotere zelf, is de samenstelling van miljarden cellen en microscopische deeltjes, die elk een klein universum op zich zijn en bestaan uit Gelijkwaardige substantie. En een menselijk lichaam is opgebouwd uit miljarden atomen. Gelijkwaardig aan waaruit de ziel is opgebouwd. En vergeet niet, een menselijk lichaam heeft miljarden cellen en microscopische deeltjes.

In zekere zin is het grotere zelf of het grotere lichaam als de zon die soms bewolkt is, maar op een gegeven moment altijd schijnt. De zon die schijnt is een beetje schemerig in vergelijking met de zon waar we de Sleutel voor hebben om te zien.

Een andere manier om dit punt te illustreren is te kijken naar de zeven planeten. We weten allemaal dat de zon schijnt, dat de planeten die we aan de hemel kunnen zien in feite kleine stukjes van het grotere zonnestelsel zijn.

Er zijn miljarden en miljarden atomen en moleculen in de aarde waar de zon op schijnt. Eigenlijk zijn de atomen in ons lichaam een kleine miniatuurversie van de elementen en atomen van de zon. Ook de miniatuurplaneten zijn van hetzelfde spul gemaakt en eigenlijk een piepklein fragment van een van de grotere planeten. Eigenlijk een bouwsteen van de grotere planeet waaruit hij is opgebouwd.

Waarom is de ziel belangrijk?

Denk aan de grootste van alle menselijke emoties, vertrouwen. Er is een groter zelf om door het leven te fladderen, wat makkelijker gezegd dan gedaan is. De reden waarom het moeilijk is om te vertrouwen is dat je een hoger deel van jezelf, dat het ego is, moet opgeven om te kunnen vertrouwen.

Laten we een beetje praktisch worden en het voorbeeld van beleggen in aandelen gebruiken. Veel grote financiële adviseurs zullen u vragen om een bepaald percentage van uw hard verdiende geld in het (de) indexfonds(en), het (de) beleggingsfonds(en) of het (de) Groeifonds(en), te stoppen als hoofdsom. Dit is om de adviseur in staat te stellen de kosten, de uitgaven vanuit het standpunt van het fonds.

Wanneer we besluiten ons hard verdiende geld te beleggen, stoppen we een bepaald percentage in de bank of in het beleggingsfonds en laten we de rest zitten. Dit is bijna een gegeven. Als u verstandig bent, weet de adviseur aan het bedrag dat u van de markt of van bankrekeningen opneemt, dat u terughoudend bent om uw tegoeden leeg te maken. Dus, u neemt het bedrag op dat u nodig hebt en de adviseur ziet niet de deuken in de voedingswaarde van de fondsen of de mogelijke problemen die het toekomstige rendement van de belegging beïnvloeden. En je geniet van het heden, het volgende moment.

Inzicht in de verbinding met de ziel, de behoefte van het lichaam aan voeding kan u helpen uw lichaam te vullen met de vitaminen en mineralen die uw ziel nodig heeft om u te helpen verder te evolueren op uw reis voorwaarts. Wanneer er te veel studies gaande zijn en we dezelfde stemmen horen, hebben we de neiging om de belangstelling te verliezen voor de nobelere dingen in het leven en in het Hier en Nu, en ons thuis.

In de manifestatie van je zielscontract ben je overeengekomen je ziel te helpen bij het vervullen van je verlangens, daarom kan het soms aanvoelen als Gods assimilatie, of het herschikken, maar het eindresultaat is altijd heilzaam.