Gezondheid

Ergotherapie

Ergotherapie Goes

Sommige beoefenaars van ergotherapie zijn niet in de eerste plaats gecertificeerd of opgeleid in een bepaald soort therapie. Het is dus van belang dat elke therapeut (en ergotherapeut) een routine krijgt die een maximaal evenwicht biedt tussen lichamelijke en psychologische behandelingen, en dat de nadruk wordt gelegd op de psychologische aard van de therapie. Om te voorkomen dat een patiënt overbelast raakt of om identiteitsverwarring te verminderen, moet bij de verdeling van de ergotherapie rekening worden gehouden met (1) de verscheidenheid aan methoden, en (2) en de noodzaak van een ontwikkelingsgerichte aanpak. Sommige beoefenaars van openbare en particuliere ergotherapie zorgen voor patiënten om hun gevoel van eigenwaarde te verbeteren. Sommige Draintherapie wordt gebruikt om een inname te wijzigen in plaats van lichamelijke moeilijkheden. Sommige gebruikte technieken zijn Ideale mulitennial methoden. Hiermee wordt bedoeld dat de therapeut de lessen om de twee of drie maanden onderbreekt, en HairFinal sidewHey converging therapies of unions zijn vormen van deze therapie.

Andere therapeuten verbeteren het zelfbeeld, verminderen en beheersen innerlijke conflicten, verbeteren prestaties, of helpen mensen bij het oplossen van problemen. Voor deze en andere strategieën werkt de therapeut met de patiënt samen om ontspanning, een evenwichtiger dieet en verschillende vormen van therapie aan te moedigen. De patiënt plaatst zichzelf in een omgeving, meestal thuis, die hem helpt zijn stress te verminderen. Er zijn enkele professionals uit de gezondheidszorg bij betrokken. De patiënt wordt meestal ‘s morgens of ‘s avonds gedurende een kwartier in zijn thuisomgeving geobserveerd. Enkele therapeuten zijn betrokken bij het behandelingsschema. Enkele therapeuten helpen de patiënt om zijn eigenwaarde te verbeteren, zijn innerlijke conflicten te verminderen, zijn prestaties te verbeteren en te helpen bij kleine beslissingen.

Wat zijn de dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse technieken die therapeuten gebruiken bij het geven van bezigheids therapeutische functies aan patiënten? Houding; de therapeut legt de patiënt op de rug en in een zittende positie. Progressieve relaxatie; de therapeut bereikt een toestand van innerlijke, langzame pacing om de doorstroming van de voeten, benen en Uiteindelijk wordt de patiënt zich bewust van de zwaarte van de spieren, en wordt hij bereikt tot een hypnotische toestand waarin bewegingen en/of angstige houdingen worden verminderd en langzaam worden vervangen door een meer positieve toestand van innerlijke rust.  thermotherapie; cliënten worden in een verwarmd zwembad geplaatst. De therapeut geeft de patiënt positieve suggesties dat hij of zij het warm heeft, en zowel de cliënt als de therapeut ervaren een gevoel van ademhaling. Lichaamstoewijzing; de therapeut plaatst de patiënt in een zittende positie, legt een handdoek over de schouders van de patiënt, en probeert ze dan naar beneden te trekken. Minder dan tien procent van de eerste successen wordt met deze methode bereikt.  De gebiedende toon van de therapeut; de therapeut geeft positieve, gezaghebbende bevelen aan de patiënt in een poging de patiënt te sturen om de bevelen op te volgen, in plaats van de patiënt te vragen hoe hij iets moet doen.