Gezondheid

Het belang van coaching

Business coach

 

 

 

 

 

Of u nu ondernemer of bedrijfsleider bent, u moet vaak uw houding en uw aanpak ten opzichte van verschillende dingen veranderen. Wanneer u bijvoorbeeld voor een potentiële klant komt te staan en een groot project gaat plannen, zal dit erg moeilijk voor u zijn om alleen aan te pakken als u geen hulp hebt. Je zou een coach moeten inhuren om je hier doorheen te helpen. In dit geval zal de coach met u rond de tafel gaan zitten en u een lijst van strategieën geven die voor u zullen werken. Als je meer informatie wilt, vraag dan eens rond.

U moet waarschijnlijk een paar business coaches doorlopen om u op weg te helpen. Een business coach zal geen lid van uw personeel zijn. Hij of zij is meer een potentiële werknemer die in de toekomst uw helpende hand zal worden. De kwaliteiten waarover de business coach moet beschikken zijn het vermogen om uzelf te motiveren en u te helpen dit momentum vast te houden wanneer het voor het eerst mis begint te gaan.

Een business coach is als een grootmeester in de podiumkunst, hij moet denken en idealiter moet hij handelen alsof hij de meest competitieve persoon in het spel is. Maar dat concept is niet mogelijk tenzij hij in staat is zijn eigen emoties onder controle te houden.

Een andere uitstekende eigenschap die elke coach wil bezitten is het vermogen om persoonlijke kritiek te kunnen aanvaarden. Iedereen gaat op een van de drie manieren met kritiek om. Men vermijdt het, ontwijkt het of gaat er omheen. Al het negatieve gebeurt omdat de coach tijdens zijn of haar therapiesessies tegen een ander begon te zeggen, hoe moeilijk het was om te leren afvallen of hoe je een afspraak moet maken. De coach zal je ook vertellen dat je je op een andere manier moet ontwikkelen. Dit kan behoorlijk pijnlijk voor je zijn omdat je carrière en je dromen op het spel staan. Laten we eerlijk zijn, deze woorden hebben vaak nogal lage WOORDEN geïntimideerd door de persoon die verondersteld wordt je te motiveren.

Het echt moeilijke deel is om dit soort feedback te kunnen aanvaarden. Meestal praten business coaches rechtstreeks met u over uw problemen en nemen ze niet alleen de taak op zich om op hoog niveau oplossingen te vinden, maar ook om u effectief te laten ventileren. Dit is misschien wel de MEEST belangrijke klacht, want de coach is bedoeld om mee te komen als een partner van uw visie. Hij of zij zal steun bieden en u helpen om stabiel te worden in uw reis.

Een andere kwestie die de coach moet kunnen scoren, is dat hij als cliënt het eigendom vanTrustzegels lifes154175 donors inussure en een uitgebreid klachtenonderzoek moet krijgen.

lees meer: