Uncategorized

Hoe kies je de juiste brace?

Groen Veld Onder Witte En Blauwe Wolken Overdag

Hoe goed de kniebrace de knie kan immobiliseren en beperken. Kniebraces kunnen u helpen minder beweging nodig te hebben, waardoor kniepijn wordt verminderd.

Kniebraces Overmatige bewegingen kunnen beter worden gecontroleerd met behulp van een goed ontworpen kniebrace. Deze braces helpen overmatige bewegingen in de knie te beperken en te immobiliseren. Dit helpt om de pijn die door de knie wordt gevoeld onder controle te houden.

Richtlijnen. Als het gaat om kniebraces is overmatige beweging de sleutel. Kies altijd een kniebrace die matige beweging toelaat, geen extreme beweging. Ook wanneer uw knie onstabiel is, is beweging acceptabel, maar als het weg is, wordt het als buitensporig beschouwd.

Bezoek uw leverancier van kniebrace om er een te vinden die bij u past. Het maakt niet uit hoe je je knie hebt geblesseerd, want er zullen altijd manieren zijn om hem te helpen genezen. Uw leverancier van kniebrace kan dit proces gemakkelijk voor u maken door de tijd te nemen om opties, pijnen en andere zinvolle zorgen die u heeft te bespreken.

Veel mensen zullen baat hebben bij het gebruik van een lichtgewicht, maar sterke brace. Als u artritis in uw knie heeft of uw VKB heeft bezeerd, moet u hiermee rekening houden bij het kiezen van een brace. Een beugel kan u helpen pijn onder controle te houden en uw ACL te beschermen, dus het is belangrijk om er een te vinden die u kan helpen.

Als je geen knieblessures en geen ACL-scheuren hebt, wil je je concentreren op het versterken van je quads, hamstrings, haver en kuiten. Elke fabrikant van kniebrace biedt een verscheidenheid aan van deze oefeningen, dus let hier op bij het kiezen van de brace die je krijgt.  Kniestoel

Soorten ondersteuning beschikbaar. Er zijn tegenwoordig veel verschillende soorten artritis kniebraces op de markt. Natuurlijk wilt u de beste brace voor uw behoeften vinden, maar dit betekent niet dat u de andere soorten steunen die er zijn, moet negeren.

We moeten ook rekening houden met de andere aspecten van onze knie, en deze omvatten de algehele stabiliteit die u krijgt van de beugel, de mate van ondersteuning die u nodig heeft, de ondersteuning die het zal bieden voor uw botten, kniebewegingen en het volgen dat is vereist. Het is altijd een goed idee om uw specifieke behoeften te bespreken met een brace-aanbieder, zij zullen met u kunnen praten over het soort ondersteuning dat geschikt is voor u.