Gezondheid

Hoe voelt meditatie echt aan?

Meditatie Den Bosch

Hoe voelt meditatie nu echt aan? Meditatie kan op vele manieren plaatsvinden. Ik beschreef je mijn hele eerste meditatie in het nemen van een pauze van 5 minuten midden op de dag om een wandeling te maken, me helemaal uit te rekken tot aan mijn auto, mijn ogen te sluiten en gewoon te gaan waar mijn gedachten me brengen. Maar deze keer, was ik niet zeker wat ik moest doen. Ik probeerde het, en het voelde alsof de tijd een seconde stil stond. Ik voelde me ontspannen, maar ik had niet het gevoel dat er een boodschap was in die vijf minuten. Dus bleef ik het nemen. Ik zat niet langer dan 5 minuten, en aan het eind van de dag opende ik meer dan 20 nieuwe vergezichten om mee verder te gaan. Dus ik dacht dat meditatie iets zou doen aan mijn negatieve gedachten. Maar het veranderde ook mijn gedachten en maakte dat de negatieve gedachten irrelevant leken, omdat ik deze techniek gebruikte om mijn negatieve gedachten te raken. Wat valt er niet te zeggen en te denken bij meditatie?

Meditatie is een manier om je onbewuste geest te bereiken. Dit betekent dus dat je je geest en je lichaam kunt verkennen zonder je negatieve gedachten echt in de weg te laten staan. Negatieve gedachten en emoties kunnen in de weg staan. Je moet dus bij je onbewuste geest komen om te voorkomen dat negatieve gedachten in de weg zitten. De onbewuste geest is een opslagplaats van al je herinneringen, persoonlijkheidskenmerken en alles wat je denkt en voelt over jezelf, je omgeving en de wereld in het algemeen. Het bevat je onderbewuste geest. Een van de redenen waarom gebeurtenissen uit het verleden en onopgeloste levenskwesties kunnen blijven hangen, is omdat ze zijn opgeslagen in je onbewuste geest. Hierdoor kunnen negatieve gedachten en emoties weer de kop opsteken. Negatieve gedachten en emoties kunnen ervoor zorgen dat je je gaat gedragen op een manier die iemand of zelfs jezelf pijn kan doen. Negatieve gedachten kunnen er bijvoorbeeld voor zorgen dat je je afwachtend, ongeduldig en ongeduldig gaat gedragen. Op een bepaald moment zal je onbewuste geest je laten nadenken, goed nadenken en nadenken over wat je hebt gedaan. Op dit punt moet je in gedachten houden dat je je kindertijd, of die nu goed of slecht was, je leven laat beïnvloeden. Als je deze oefening zo vroeg mogelijk kunt doen, zal dit probleem opgelost zijn. Dit zal je ook helpen om je leven ‘opnieuw op te starten’.

De ‘onbewustheid’ is waar we een persoon ontmoeten waarvan we de naam niet meer weten. Het kan eng zijn en dit is niet te wijten aan een persoon die we hebben maar waar we geen idee van hebben. Sommige dingen die je hier kunt doen om met dit probleem om te gaan: Bedenk dat negatieve gedachten en emoties veroorzaakt kunnen worden door verdrongen herinneringen die we hoopten te vergeten. Dus hoe kunnen we omgaan met dit probleem? Door onze onbewuste geest kunnen we nieuwe dingen leren en nieuwe mensen ontmoeten. Zowel onze onbewuste geest als psychologische verdedigingsmechanismen zijn potentieel krachtig en behulpzaam, maar we moeten ze herkennen en uitschakelen. Probeer te mediteren of een activiteit te vinden die je elke dag volgt totdat je onbewuste geest meer en meer groeit. Volg meditatie of iets anders wat bij je past. Begin je nieuwer te voelen en meer betrokken in het leven. Verander uw lichamelijke activiteiten: zwem, dans, verander uw bewegingsgewoonten, ga sporten, begin met dansen, trek nieuwe kleren aan en mediteer.

Lees meer

Healing 
Meditatie