Gezondheid

Massage Therapie

Massagepraktijk Den Haag

De belangrijkste overweging is dat de therapieën ertoe moeten leiden dat de cellen, weefsels en organen van het individu zich in hun gezonde toestand herstellen, en het lichaam beschermen tegen verdere schade door misbruik van het weefsel of orgaan. Massagetherapie wordt uitgevoerd in een massagepraktijk.

De juiste toediening van de massage is van cruciaal belang om een maximaal positief effect te bereiken. Bij veel natuurlijke therapieën worden verwarmende instrumenten toegediend aan de te masseren lichaamsdelen, b.v. in de handen om de bloedsomloop op gang te brengen, stijfheid in de rug en in de schouders en rug om pijn te helpen verlichten, en om de lymfestroom te bevorderen en te versterken. De meest effectieve massagetherapeuten passen een verscheidenheid van therapieën toe op verschillende delen van het lichaam en 1964 onzekerheid in de verscheidenheid van massages werd beschouwd als een aanwijzing dat de therapeuten “het contact met het lichaam van de cliënt en hun eigen lichaam hadden verloren”. Massagetherapeuten begrijpen nu veel beter hoe belangrijk massages zijn bij de ondersteuning en verzorging van het lichaam van de cliënt. Massages worden op een doeltreffende manier gegeven, met een eenvoudige stootweerstand en zachte bewegingen, in directe verbinding met het lichaam, met spierslingers met een soepele vaardige aanraking. De massagetherapeut is zich er terdege van bewust dat een massage een geweldig middel is om het bewustzijn en de ontspanning te vergroten, de stimulans te vergroten en stress los te laten, onze energiecentra in balans te brengen en ons de perfecte gelegenheid te geven een diep niveau van lichamelijke ontspanning te ervaren.

Groeihormoon Management Massage maakt deel uit van een groeiend aantal onderzoeken, uitgevoerd door zowel massagetherapeuten als wetenschappers, om mensen te ondersteunen bij de transformatie van groeihormoonspiegels in het lichaam. Groeihormoon niveaus zijn meestal op hun hoogst vroeg in de ochtend – rond de tijd dat we van het werk komen of op het punt staan om te gaan slapen. We verhogen onze niveaus van groeihormoon om de natuurlijke gezondheidsbevorderende reacties van het lichaam te ondersteunen. Dit gebeurt normaal gesproken op natuurlijke wijze in ons lichaam, maar na verloop van tijd en wanneer we niet omgaan met de fysieke processen waarmee we te maken krijgen, zoals gebrek aan tijd voor rust, veroudering en omgevingsdruk, dalen onze niveaus van groeihormoon. Het gebrek aan groeihormoon betekent op zijn beurt dat ons lichaam uitgeput en onverzadigd raakt. Wanneer we in deze toestand komen, hebben we niet de energie of flexibiliteit die meestal betekent dat we verdere beperking in ons leven ervaren en minder van het leven genieten. Wij worden minder soepel in onze bewegingen in het dagelijkse leven, minder adaptief en meer een last voor de rest van het lichaam en daardoor beroofd van Vaak heeft dit ook een invloed op de mentale uit balans en emotionele toestand van de fysiologische en emotionele reacties afhankelijk die ons copingvermogen beïnvloeden en ons vermogen om van het leven te genieten beperken. Om deze redenen geven cortisone en andere anti-verouderingsmedicijnen het individu en de bevolking in het algemeen een broodnodige buffer die de patiënt psychologische veerkracht geeft tegen verdere externe krachten die een pakket van stabiliteit toevoegen aan het leven van miljoenen mensen.

Persoonlijke Groei & Liefdesmassage is opgenomen in sommige Therapeutische broccoli onder een bepaald behandelingsprogramma waarmee je samen met de patiënt indruk kunt maken en jezelf kunt visualiseren en hem/haar vervolgens kunt laten geloven dat de massages hem/haar in staat zullen stellen de doelen te bereiken. Het belangrijkste doel van het programma in dit verband is een gevoel van controle over de lichaamsprocessen te geven. De effecten van zeer gemotiveerde massages op het lichaam zijn fysiek en psychologisch.

U zult ook ervaren dat de kracht van de gedachte wordt overgebracht op de aangetaste organen als een integraal onderdeel van het massageproces. Hier ervaar je het proces van onvruchtbaarheid dat het resultaat is van de lichamelijke processen, dag en nacht, wanneer ons lichaam zonder bewuste deelname processen ondergaat. Ter illustratie: denk aan de mens die uit een heet bad komt en zich niet bewust is van de verandering van temperatuur. De menselijke Luchtvaart die uit een koud bad komt, verdrijft de warmte die hij lange tijd in de weefsels heeft gedragen. Dit zijn de effecten van onze organismen en zij spelen zeker een belangrijke rol bij de aanpassingen tussen lichaam en geest.

Massage kan zowel op fysiek als op emotioneel, mentaal, spiritueel of geestelijk vlak van groot belang zijn. Enkele van de medische en therapeutische toepassingen zijn emotioneel welzijn, verlichting van lichamelijke pijnen, depressie, spanning, slapeloosheid, fibromyalgie en andere algemene stoornissen in het lichaam. Het meest populaire doel van massagetherapie is waarschijnlijk het verbeteren van de doorbloeding van het immuunsysteem ter bestrijding van diverse aandoeningen zoals artritis; massage is echter ook een effectieve methode gebleken voor het verminderen van pijn en het bevorderen en herstellen van de gezondheid van de botten. Massagetherapie kan bestaan uit massagetherapie of uit massage van handen, schouders, voeten, rug of buik.

Lees meer

FIbromyalgie massage