Gezondheid

Wat is een Mindset Coach?

Mindset coach Roosendaal

 

 

 

 

 

Een mindset coach zal niet proberen je te verbeteren of je te vertellen wat je moet doen. Het is alsof ze je helpen in je leven te tekenen wat er al is, in het weefsel van je eigen geest.

Het gaat allemaal om jou

Persoonlijke ontwikkeling is de hoogste vorm van zelfontplooiing. Een levenscoach zou zeker gekwalificeerd en getraind zijn op dit gebied. Toch is er altijd een vereiste om je eigen uitdagingen te herkennen en te begrijpen. Een coach kan u helpen om de bodem te ontwikkelen waarin buitengewone groei kan groeien.

Het is ook bevredigend om pleitbezorger te zijn voor anderen, maar het is wel iets meer dan dat. Een life coach zal u helpen de veranderingen in uw leven aan te brengen die u nodig hebt, als u er de tijd voor neemt. Waren het bereiken van de volgende:-

– RecreĆ«ren aan het zelf en niet alleen aan systemen of attitudes.- Regelmatig doorzetten en obstakels en trends overwinnen.- Streven naar uitmuntendheid en prestatie op zich.

Een levenscoach zal met u praten, suggesties doen en u helpen oplossingen te vinden. Maar hun belangrijkste bijdrage zal zijn om u verantwoordelijk te houden voor uw eigen acties, acties die u eerder hebt ondernomen.

Reflectie en onderzoek

Hier is de grootste vraag die iedereen heeft. Waarom voelen zo velen van ons zich niet in staat om de veranderingen te maken die we willen? Veel mensen voelen zich vastzitten, worstelen, of zijn niet in staat om uit vaste sleur te breken. De pijngrens lijkt te blijven liggen bij het oude gedrag; in plaats van bij de nieuwe richting of reacties op je situaties of omstandigheden.

Plaats van jou

Jij en ik kennen ons allebei beter en levenscoaching is zo dichtbij als het komt. Velen van ons proberen jarenlang elk deel van ons leven eerst in elkaar te knutselen alvorens anderen te testen. Velen van ons hebben huizen gemaakt, maar ik kon geen plant laten groeien. In de herfst was het bijna alsof je probeerde “iets” in de grond te rollen en je slaagde er niet eens in die container eeuwig uit te breiden; in plaats daarvan slaagde je er alleen in de zaailingen af te maken.

Reflectie en onderzoek gaan niet alleen over het succes van geest en lichaam; het gaat over je geest en je hart. Het gaat er ook om je te bevrijden. Als je weet wat het is, en wat het doet, dan heb je de magische kracht van het aanwezig zijn. Dit sluit de noodzaak niet uit om je leven in balans te brengen op andere gebieden zoals werk en gezin. Het gaat om het beƫindigen van het vastbindende effect van allerlei emotionele manipulaties die zowel begraven zijn en later in je volwassen jaren weer tot leven zijn gekomen.

lees meer: