Gezondheid

Wat is een energiemodel?

Energetische coach

 

 

 

Wat is een energieveld? Nou, het maakt allemaal deel uit van dat energetisch veld. Het gevoel van vriendelijkheid, de passie voor het leven, de warmte in het hart. Het is dat onverklaarbare gevoel dat in de ziel van ieder mens bestaat. Ieder van ons heeft iets in zich dat onmiddellijk contact maakt met een ander en met het Goddelijke.

De wetenschap heeft het nog maar net aangeraaktVelen zoeken niet verder….. Dit type coach laat je helemaal niets doen -zoals je vertellen wat je moet doen, of je opdragen iets te doen. Nee, nee -de Energie Coach oordeelt niet. Hoe je je voelt is volkomen OK. Verken, verken, verken! Hoe voel je je nu?

De coach stelt geen diagnose of stelt geen diagnose. De cliënt wordt aangemoedigd om naar de oppervlakte te brengen wat hem of haar beïnvloedt of blokkeert. Deze begeleiding vormt de kern van de begeleiding die de energetische coach zal geven. De coach is geïnteresseerd in hoe het gevoel, de overtuiging of de waarde van de cliënt de cliënt beïnvloedt of blokkeert bij het ervaren van zijn hogere waarheid of beste zelf. Het doel is om de cliënt te helpen bij het onderzoeken wat de geblokkeerde energie opheft, in dit geval, zodat de cliënt zich beter gaat voelen.

Er zijn veel verschillende manieren om een energetische sessie te faciliteren. Soms kun je er een alleen doen. Je kunt een sessie met jezelf houden en je energieën naar elk deel van je lichaam sturen met de intentie om die energieblokkades op te ruimen die een negatief effect hebben op jou of je menselijke ervaringen. Vraag elk deel van je lichaam om suggesties en gidsen voor je mee te brengen om te onderzoeken in de gebieden waar je geblokkeerd bent.

Andere keren kun je een getrainde coach gebruiken. Iedereen is anders. De coach zal een verscheidenheid aan methoden, instrumenten en technieken gebruiken om u te helpen. Uw coach of uw coach voor het leven zal gebruik maken van de middelen van in zichzelf om uw persoonlijke empowerment en zelfverbetering te vergemakkelijken. U kunt vertrouwen op de begeleiding, en hoeft zich geen zorgen te maken over de uitkomst.

De Spirituele aard van het wezen is altijd verbonden met de Goddelijke Bron, en als zodanig kun je je verbinden met je Goddelijke Zelf op elke manier die je kiest. Dit zal je vrijmaken om je natuurlijke zelf te zijn. Wanneer je veilige en gezonde middelen hebt om je met die verbinding te verbinden, ben je in staat om je natuurlijke zelf te worden via gemakkelijke, natuurlijke manieren van zijn terwijl je je verbindt met elk van de zeven Universele Spirituele Uitingen. Dit zal je vrijmaken om je volledige natuurlijke zelf te leven en het meeste uit je leven te halen.

Ik wens je liefde, licht en bewustzijn.

Namaste’

lees meer:

– Vastlopen in het leven 

– Access bars class